Zwemboeken

Zwem boeken voor extra motivatie

Zwemboeken

Vergroot je kennis en je focus

Motivatie, focus en kennis zijn de sleutelwoorden om je doelen te halen en de online programma’s af te kunnen ronden. Zomaar iets doen levert namelijk het tegenovergestelde effect: je haalt geen resultaten, doet maar wat en zal snel in oude (slechte) gewoontes terugvallen.

Gemotiveerd blijven doe je dan ook door in het desbetreffende onderwerp in te duiken. Ga je zwemmen, lees dan interessante boeken of tijdschriften over zwemmen.

Hierdoor wordt je geprikkeld en voel je het vuur weer in je lichaam branden. Je wilt gewoon zo snel mogelijk weer gaan sporten om alles wat je geleerd hebt uit te proberen.

Boeken over zwemmen zijn dus ideaal om weer een stapje verder te komen in de zwemsport. Of dit nu om het verbeteren van je zwemslagen, anatomie & fysiologie, conditie opbouwen of het zwemmen in open water gaat.

Het grootste aanbod van boeken over zwemmen, aquasporten en alles wat daarbij komt kijken, vind je natuurlijk bij Bol.com. Neem dus snel een kijkje en bestel de leukste boeken om gemotiveerd te blijven.