Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Wat wil je nou écht met zwemmen bereiken?

Met het Zwemprogramma op Maat ga je op persoonlijke wijze jouw favoriete doelen halen. 

Krijg je eigen persoonlijke zwemcoach

Echt een zwemprogramma voor jou alleen

Toegang tot alle beschikbare zwemschema's

Inclusief extra (bonus) modules

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

Pak snel die korting
Van € 695,95 voor €449,50

Vrouw aan het zwemmen met zwemprogramma op maat

Hoeveel doet zwemmen voor jou?

Zwemmen is jou vast niet vreemd.. Maar waarschijnlijk wil jij meer, anders had deze pagina je aandacht niet getrokken. Je wilt zwemmen, maar wat wil je dan überhaupt bereiken

De meeste mensen zwemmen braaf hun baantjes, maar krijgen daar weinig voor terug. En ondanks dat het zwemmen vast heel gezellig is, zou het toch wel fijn zijn als je d'r iets mee opschiet.

De ene zwemtraining is de ander niet en het kan dus heel goed zijn dat jij precies op de verkeerde manier bezig bent. En zomaar iets doen, is waar het bij de meeste mensen dan ook fout gaat. Ze doen dan maar wat in het zwembad en daardoor blijven de resultaten achterwege.

Die missende resultaten zijn het probleem. Je bent wel aan het zwemmen alleen bereik je er minder mee dan gedacht. En toch sleep je jezelf elke keer weer naar zwembad, waarbij je jezelf afvraagt of het de moeite wel waard is.

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen, hebben we gemerkt dat er voor elk probleem een oplossing is. En bij het Zwemprogramma op Maat is dus geen probleem te gek...

Dus wil jij een persoonlijk traject op het gebied van zwemmen, aquasport of zwemles? Dan kun je met dit programma uitstekend uit de voeten.

 

Waarom halen de meeste zwemmers hun doelen niet?

Gaan zwemmen is echt een fantastische keuze, want je kunt op zoveel manieren sterker, slanker, zelfverzekerder of stressvrijer worden.

Maar als iedereen zo graag zwemt, waarom lopen er dan zoveel mensen met overgewicht rond? Of hebben zoveel mensen een slechte houding? En als zwemmen zo goed is, waarom zijn veel mensen dan tegenwoordig zo gestrest?

Het antwoord hierop is in eerste instantie vrij simpel: het zwemmen wordt niet persoonlijk gemaakt! Aangezien elk persoon anders is, zijn standaard methoden dus ook weinig effectief voor jou. 

 

"Tuurlijk ben je wel aan het bewegen, maar doe je dit ook op een manier die passend is voor jou en je lichaam?"

 

Dus wat als je de methodes leert waarmee onze zwemcoaches het meeste uit iemands zwemtrainingen halen? Dat hierbij je persoonlijke situatie en je sterke en zwakke eigenschappen worden meegenomen? En dat je een toolbox krijgt die je eindeloos kunt blijven gebruiken?

 

 

"I won't predict anything historic. But nothing is impossible."
Michael Phelps

En wat zou jij dan willen...?

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. Want moet jij misschien revalideren of wil je misschien flink wat kilo's afvallen? Wat je wens ook is, het Zwemprogramma op maat is de oplossing!

Zij gingen je voor met het zwemprogramma op maat

“Heel fijn dat ik nu een sport heb gevonden waarmee ik van mijn rugpijn ben afgekomen. De instructeur is aardig en heeft me regelmatig gemotiveerd. Met deze schema’s had ik tijdens het zwemmen geen pijn meer in mijn rug. Ben zeer tevreden"

Jan Steenbergen Zaandam

“Gratis e-book, zware schema’s en een positieve zwemcoach. Het zwemprogramma heeft me zoveel vooruitgang laten boeken".

 

Ryan van Hout Deventer

“Zo lekker dat ik altijd even jullie informatie kan raadplegen. Dit heeft me meerdere malen geholpen toe ik het niet meer zag zitten. De artikelen zijn voor mij heel helder en heb ik zeker gebruikt. En met de hulp van de coach blijf ik vooruitgang boeken." 

Serge BakkersNoordwijk

Kun jij ook een steuntje in de rug gebruiken?

Ieder mens heeft zijn of haar eigen gebruiksaanwijzing en wanneer je hier rekening mee houdt, is er geen plafond voor jouw resultaten. Maar andersom is ook het geval: doe wat veel mensen doen en het levert niet op wat je graag zou willen.

Het is heel leuk als je wilt afvallen en daarvoor 2x per week je baantjes gaat zwemmen. Maar verwacht je ook dat de kilo's eraf vliegen en dit een succes gaat worden? Of misschien ben je herstellende van een burn-out en is je geadviseerd om te gaan zwemmen. Ook dit vraagt natuurlijk om een specifiek plan van aanpak.

Je kunt nog zoveel willen... Maar soms red je het gewoon niet in je eentje en heb je hulp nodig van iemand die de kennis en ervaring heeft. En dat steuntje in de rug geven we je graag met ons Zwemprogramma op maat.

"Dus als je jouw doelen nú echt wil gaan bereiken en wij coachen je daarbij... Hoe graag wil jij dan voor je resultaten zwemmen?"

 

Zwemprogramma op maat

Zwemprogramma op Maat

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen... Dit is het Meest Unieke Programma Om met Zwemmen jouw persoonlijke doelen te gaan halen! 

 

En het mooie is.... Met ons programma  Zwemprogramma op maat kun je direct beginnen.

Het Zwemprogramma op Maat is ideaal voor:

Volwassenen en kinderen die willen leren zwemmen

Degene die hun zwemslagen willen verbeteren of perfectioneren

Personen die nieuwe zwemslagen zoals de vlinderslag of polocrawl willen aanleren

Mensen die een duidelijk doel (zoals afvallen of spiermassa opbouwen) voor ogen hebben

Zwemmers die het uiterste uit hun trainingen willen halen (Power Swimmers)

Voorbereiding op een zwemvierdaagse of Thriatlon

Een zwemtest bij defensie of voor een sportopleiding

Mensen die het zwemmen zijn verleerd en dit weer willen opbouwen

Mensen die stressvrijer willen worden of herstellende zijn van een Burn-out.

Degene die met zwemmen iets aan nek-, rug of andere klachten willen doen

Degene die als extra cadeau het e-book Zwemschema's willen ontvangen

Zwemschema bekijken

Wat is het Zwemprogramma op maat?

Wil je dus prettiger en effectiever zwemmen, dan is het zwemprogramma op maat  echt iets voor jou! Voor 12 maanden lang krijg je begeleiding van onze zwemcoaches zodat je op een persoonlijke manier aan de slag gaat.

We beginnen bij dit programma met het vaststellen van jouw beginsituatie; want een goed begin is het halve werk. Hierna bespreken we je doelen en de weg ernaar toe. Want hoe passender dit is op jouw situatie, hoe groter het een succes zal worden.

Je gaat natuurlijk wel zwemmen en elke 2 weken ontvang je dan ook een uitdagend en persoonlijk zwemschema in je mailbox, waarmee je dus gelijk aan de slag kunt gaan. Een zwemschema speciaal voor jou dus!

Daarnaast krijg je ook nog eens extra informatie toegestuurd over de verschillende zwemslagen, aangevuld met oefeningen, afbeeldingen, filmpjes en tips. Genoeg dus om je zwemdoelen te gaan bereiken.

En weet je het even niet meer, dan kun je jouw vraag direct neerleggen bij jouw persoonlijke zwemcoach.

Niet goed? Geld terug!

Het Zwemprogramma op maat is hét programma waarmee zwemmers op een fijne en persoonlijke manier het uiterste uit hun zwemtrainingen kunnen halen. Daar geloven we voor 100% in.

En mocht je toch niet met dit programma uit de voeten kunnen, dan krijg je binnen 14 dagen je investering terug. Hiervoor hoef je alleen een mailtje te sturen.

Bij het Zwemrogramma op maat ga je met de volgende modules aan de slag

Module 1

Handig om te weten

Als je weet hoe iets werkt, kun je veel gerichter en efficiënter sporten. Tijdens deze module leer je alles over weerstand en stroming gebruiken, je training verzwaren en werken met materialen.

Module 2

Intake

Een goed begin is het halve werk.. In deze module gaan we aan de slag met je beginsituatie en persoonlijke eigenschappen. En terwijl de zwemcoach dit voor je uit gaat werken, kun jij alvast verder met de volgende module. 

Module 3

Zwemtechnieken

Beter zwemmen is in eerste instantie niet het doel van dit programma, maar toch leer je dit bij deze module. Verbeter je zwemslagen, leer nieuwe varianten en maak kennis met onbekende slagen.

Module 4

Sportdoelen

Bonus: Zonder doelen bereik je niets... Maar hoe hoog die doelen zijn, bepaal je zelf. In deze module ga je aan de slag met je sportdoelen en krijg je de tools om deze ook daadwerkelijk te halen!

Module 5

De weg ernaar toe

Persoonlijke (sport) doelen vragen om een persoonlijk plan van aanpak. Een aanpak die is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In deze module ga je hiermee aan de slag en kan samen met je zwemcoach het programma regelmatig bijstellen.

 

Module 6

Valkuilen

Vanuit onze ervaring weten we dat je standaard problemen gaat tegenkomen. En deze problemen kunnen je doen besluiten te stoppen. Door hier rekening mee te houden, voorkom je dat ze invloed hebben op je zwemprogramma.

Module 7

Super resultaat

Met deze cursus krijg je al een super resultaat, maar volg je de extra tips, informatie en regels in deze module, dan rijzen je resultaten de pan uit. Dus met dezelfde training een nog beter resultaat krijgen. Wie wil dat nou niet?

Module 8

Zwemschema's

Zwemmen volgens een schema, zorgt ervoor dat je veel effectiever en gevarieerder zwemt. In deze module krijg je extra zwemschema's en leer je jouw eigen trainingen te maken. Naast de persoonlijke schema's die je van je zwemcoach krijgt natuurlijk. 

Module 9

Thuis trainen

Bonus: Wat je persoonlijke doelen ook zijn, extra bewegen zorgt voor extra resultaten. Thuis trainen zorgt voor variatie en daarmee betere resultaten. In deze bonusmodule krijg je tientallen droge oefeningen, sportschema's en informatie zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Veel gestelde vragen

Doe jij mee met de zwemcoaches van EerlijkSportAdvies en wil jij ook een Zwemprogramma op maat?  Een slimme en waardevolle keuze!

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je de inlogcodes op je e-mailadres en kunt dan direct het programma raadplegen.

We adviseren om alvast eerst module 1 door te nemen voordat de zwemcoach contact met je opneemt.

Het Zwemprogramma op maat is zo ingedeeld dat je elke module op elk gewenst moment kunt raadplegen. Er is dus geen vaste volgorde, al is het wel verstandig om module 1 'Handig om te weten' als eerste door te lezen. Hierna neemt de zwemcoach contact met je op en zal de volgorde van modules aan je doorgeven.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Zeker! Want werken met materialen is ideaal om specifieker te trainen en meer resultaten te gaan halen. Daarnaast kun je tijdens het volgen van de cursus ook bij onze partners zwem- & aquamaterialen bestellen.

Het Zwemprogramma op maat is zelfs mogelijk in een kleiner zwembad als je de beschikking hebt over een weerstandsband of zwemparachute.

Het maakt niet uit welk zwemniveau je hebt, want het is immers een zwemprogramma op maat. In uitzonderingsgevallen kunnen we je misschien niet online begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan extreme zwemangst of het halen van een sporttest terwijl je nog niet kunt zwemmen. Dit zal dan tijdens de intake naar voren komen, waarna de zwemcoach je van passend advies zal voorzien.

Dit is het enige zwemprogramma waarbij coaching zit inbegrepen. Naast de intake, de voorbereiding en een zwemprogramma op maat, kun je altijd in contact komen met je zwemcoach. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Iedereen die zwemmen heeft geleerd, kan dit ook weer verleren. Als je een tijd niet hebt gezwommen, kom je niet meer vooruit in het water. Gelukkig kun je jouw zwemvaardigheid snel weer opbouwen en zeker met dit programma geven we je de tools om dat te doen. En heb je tussendoor vragen, dan staat de zwemcoach tot je beschikking. 

Een zwemprogramma op maat is geschikt voor bijna iedereen; dus ook voor kinderen. Want ook hier hebben we meer dan 20 jaar ervaring mee. Maar aangezien kinderen vaak andere doelen hebben, raden we je aan om het Zwemlesprogramma op maat aan te schaffen. Deze heeft iets andere modules, die speciaal gericht zijn op kinderen. 

Voor mijn sportopleiding moest ik een zwemtest afleggen en snel in conditie komen. Op internet kon ik helaas niets vinden over zwemschema’s en het verbeteren van mijn conditie. Met de begeleiding van zwemcoach Michael ben ik deze zomer vol aan het oefenen. Zo weet ik zeker dat ik ga slagen voor de zwemtest!

Irene van Plettenburg
Gestart in mei 2019