Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9.95
Begin
This training is currently closed

Kom jij ook weer lichamelijk en geestelijk in balans?

Totaal in balans

Raak meer ontspannen, beter bestand tegen stress en weerbaarder tegen verkoudheid en griepjes met dit handige e-book. Met dit e-book leer je alles om weer in balans te komen.

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Mensen gecoacht

Hoe voel je lichamelijk en/of geestelijk?

Gelukkig en gezond oud worden, dat willen we toch allemaal? Maar hoe komt het dan toch dat de meeste mensen eigenlijk doelloos en futloos door het leven gaan en de kwaliteit van hun eigen leven verwaarlozen? Dat het met de meeste mensen de verkeerde kant opgaat, blijkt wel uit de vele berichten in de media. De westerse mens wordt steeds dikker, heeft het steeds drukker, is alleen nog maar met internet bezig en maakt een bucketlist met dingen die nog in het leven gedaan moeten worden…

 

"Eigenlijk een mens dat racet door het leven en geen oog heeft voor wat er in het hier en nu gebeurt".

 

Maar zijn die negatieve berichten uit de media eigenlijk wel waar? Diverse onderzoeken geven namelijk aan dat het geluksniveau van de gemiddelde Nederlander tussen een 7 en 8 ligt. Zo ongezond en ongelukkig zijn we dus eigenlijk helemaal niet… Door al die tegenstrijdige berichten kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt wel vooruit in het leven, maar hebt eigenlijk geen idee hoe je dit op een positieve manier kunt bereiken.

Want iedereen schijnt het beter te weten en al die populaire gezondheidsmethoden lijken bij iedereen te werken; behalve bij jezelf. En deze teleurstellingen kunnen veel met je doen en je erg onzeker maken. Het wordt dus tijd om in balans te komen. Maar dan wel op je eigen manier!

 

 

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij ook weer in balans komen? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Totaal in balans

Lichamelijke en geestelijk in balans komen kan met dit speciale e-book. Want hoe krijgt je jouw lichaam weer in een goede gezondheid en hoe wordt je weerbaarder tegen de hedendaagse stressinvloeden? Door stapsgewijs met de informatie, adviezen en tips uit dit e-book aan de slag te gaan, zul je in korte tijd veel beter gaan voelen.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Totaal in balans krijg je:

Veel informatie over een gezonde leefstijl

De belangrijkste mogelijkheden om een hoge motivatie te houden

Tips voor het meeste resultaat bij het nastreven van een gezonde leefstijl

Een handig overzicht voor het opstellen van kleine en grote doelen

Alles over testen en metingen welke je zelf kunt uitvoeren

Dagboeken en andere handige tools

Een plan van aanpak voor elke doelstelling (afvallen, stresshantering, zelfvertrouwen opbouwen etc.)

Veelvoorkomende valkuilen

Een overzicht van bekende en minder bekende sporten

Zij gingen je voor met dit E-book

“Fijn om meer te weten te komen over je leefstijl en hoe je nu bezig bent. Leuk e-book!”

Ineke Van VlietOegstgeest

“Leuk en interessant boek. Het leest makkelijk weg en gaat over het bewuster leven en je daar prettiger bij voelen. Ook krijg je oefeningen en tips die je gelijk kan toepassen."

Cobie van HerdersWaalwijk

“Ik had altijd interesse in mediteren, maar het kwam er nooit van. Ook wist ik niet of het echt iets voor mij was. Dit boek geeft alles goed weer en veel stof tot nadenken"

Joke de Vos-MarijnseDen Haag

Kom weer in balans met sporten

Inhoud van het e-book

Doelen opstellen en behalen

Beter in je vel

Voel je jezelf nu echt lekker? We laten je zien wat 'in balans' komen allemaal voor je kan doen.

Wat is jouw beginsituatie?

Beginsituatie

Een goed begin is het halve werk en je zult moeten weten op welk punt je nu staat. Maar daar profiteer je later weer van.

Lichamelijk beter voelen

Lichamelijk in balans

Hoe bereik je vitaliteit en welke tools gebruik je daarvoor? Stap voor stap kom je weer in balans op het lichamelijke vlak.

Geestelijk in balans

Geestelijk in balans

Hoe voel jij je geestelijk? Leer hier hoe je stress hanteert, je gevoel kunt omschakelen en geestelijk weer in balans komt.

Kom weer totaal in balans

Een gezonde leefstijl

Hoe wordt je weerbaarder tegen dat negatieve stemmetje in je hoofd en hoe schakel je dat overmatig denken uit? Met een gezonde leefstijl natuurlijk. 

Veel gestelde vragen

Wil jij weer lichamelijk en geestelijk in balans komen? Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen aan de slag al is het wel verstandig om 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Het lijkt alsof je misschien je hele leefstijl om moet gooien, maar dat is niet waar. Met winstpakkers (kleine veranderingen met een groot effect) kun je al veel voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid doen.

Het mooie is dat, wanneer je in balans raakt, je lichaam en geest zelf gaan aangeven wat ze nodig hebben. En daar hoef jij dus niets voor te doen.

 

We willen natuurlijk dat je echt met dit e-book uit de voeten kunt. Echter vraagt het wat geduld om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Lukt het echt niet om in balans te komen. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en we retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Wat een leuk e-book met veel informatie beschikbaar. Hierin komt alles tezamen van mediteren tot sporten en voeding. Ook leer je hoe je slechte signalen gaat herkennen, hiernaar gaat handelen en daardoor weer in balans kunt komen.

Guido Rademakers
Gekocht in februari 2021