Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9.95
Begin
This training is currently closed

Lichamelijk beter voelen

Sportief & Vitaal

De wereld van het effectieve sporten, ben jij hiermee bekend? Ga met dit e-book aan de slag en kies zelf een leuke sport. Wij leren je de dan de trucjes om van je doelen een succes te maken.

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Sporters gecoacht

Hoe gaat het met jouw sportieve leven?

Gaan sporten… de meeste mensen beginnen hier elk jaar weer braaf aan. Er wordt een leuke sport zoals fitness, zwemmen of hardlopen gekozen en men wil eigenlijk gelijk aan de slag. Maar eerst moet er natuurlijk goede kleding, schoenen of bepaalde trainingsmaterialen worden gekocht. Want als we het doen, moeten we het natuurlijk wel goed doen!

En dan is het toch echt tijd om aan de slag te gaan. Vol goede moed gaan de sporters van start en hebben na elke training alweer zin in de volgende.. Na de eerste maanden zien en merken ze goede resultaten op. Ze nemen wat makkelijker de trap, tillen is niet meer zo zwaar en we worden ’s ochtends niet meer stijf wakker. We zijn dus goed op weg met onze goede voornemens.

Maar weer enkele maanden later begint de motivatie geleidelijk aan te verminderen. Ze missen steeds vaker een training, merken steeds minder resultaten op en uiteindelijk verdwijnen de sportkleding en sportattributen weer in de kast. De motivatie om te gaan sporten is nihil en ze proberen het later wel weer een keer.

Is dit herkenbaar voor jou? Lukt het jou om met sporten ook daadwerkelijk te bereiken wat je graag zou willen? Of levert dit vaak meer ellende op, dan een positieve verandering?

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij ook aan de slag met een leuke sport? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Sportief & Vitaal

Of je nu effectief wil afvallen, de conditie of spiermassa gaat opbouwen of gewoon lekker wil bewegen; met dit e-book haal je het meeste resultaat uit je trainingen. Want welke sport je ook beoefent, met goede informatie en handige adviezen komt je persoonlijk doelstelling steeds dichterbij.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Sportief & Vitaal krijg je:

Veel informatie over de werking van het menselijk lichaam

De belangrijkste mogelijkheden om een hoge motivatie te houden

Tips voor het meeste resultaat bij het sporten

Een overzicht van bekende en minder bekende sporten

Alles over testen en metingen welke je zelf kunt uitvoeren

Een handig overzicht voor het opstellen van kleine en grote doelen

Een plan van aanpak voor elke doelstelling (afvallen, conditie opbouwen etc.)

Veelvoorkomende valkuilen.

Zij gingen je voor met dit E-book

“Duidelijke indeling en slimme informatie.Ben nu al over de helft met het e-book over sport en heb mijn doelen al opgesteld. En veel belangrijker nog: ik weet waar ik het voor ga doen. Ben dus benieuwd naar de tips om meer vorderingen hierbij te halen.”

Azi TavrirAmstelveen

“Ik wilde meer weten over het beter worden in mijn sport Volleybal. Helaas miste ik daar wel wat informatie over. Voor de rest prettig geschreven en het kan voor sommige mensen handig zijn"

Albertine VosKatwijk aan Zee

Ben jij ook Sportief en Vitaal?

Inhoud van het e-book

Wat is jouw beginsituatie?

BEGINSITUATIE

Een goede start is het halve werk. Bekijk je beginsituatie zodat je straks effectief aan de slag kunt.

Doelen opstellen en behalen

Doelen opstellen

Zonder doelen geen resultaat! We stellen verschillende doelen op, maken deze aantrekkelijk en gaan deze halen.

Sport met extra resultaat

Sporten met extra resultaat

Ontdek alles over de trainingsregels, 4 pijlers, FITT-factoren en het werken met materialen. 

Aan de slag met doelstelling afvallen

Plan van aanpak per doelstelling

Of je nu wilt afvallen, een slanker en sterker lichaam wilt of jezelf gewoon energieker wilt voelen, je leert het bij dit onderdeel.

Onder water zwemmen

EN NOG VEEL MEER

En nog veel meer zoals een overzicht van alle sporten, de vele voordelen, een voorbeeld plan van aanpak etc.

Veel gestelde vragen

Ga jij (binnenkort) aan de slag met een leuke sport? Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen aan de slag al is het wel verstandig om 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Leuk beschreven boek over allerlei soorten sporten. Zelf doe ik graag boksen en met de tips uit dit boek merk ik dat ik beter vooruit ga dan eerst. Ook zeker geschikt voor andere sporten, want je leert veel over verschillende soorten sport trainingen

Sven Spekkers
Gestart in april 2019