Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9.95
Begin
This training is currently closed

Wil jij ook meer weten over eten?

Meer weten over eten

Ga met dit speciale e-book aan de slag en pas je eigen voedingspatroon aan naar een gezondere variant. Dat doe je met voeding en drinken wat bij jou past, maar net iets gezonder is.

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Mensen gecoacht

Doorzie jij (voedings-) leugens?

Gezonde voeding, een onderwerp waar vroeger nauwelijks over gesproken werd, maar wat tegenwoordig een hot-item is. Want de laatste jaren is ieders gezondheid steeds belangrijker geworden en de wil om hier meer van te willen weten wordt dan ook steeds groter geworden.

En waarom ook niet… Want inmiddels weten we wel welke negatieve effecten slechte voedingsmiddelen op onze gezondheid hebben en het aanbod van slechte voeding lijkt alleen maar groter te worden .

Zeker als je iets met je voeding voor je gezondheid wilt doen, zul je sterk gewapend moeten zijn tegen de overdaad aan slechte voeding. Daarnaast moet je bijna een rechercheur zijn om eten en dranken te kunnen ontleden. Want weet jij hoe gezond dat product is met de 0% vet claim op de verpakking?Je wordt helaas aan alle kanten misleid.

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij ook meer weten over eten? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Meer weten over eten

Met dit speciale E-book ga je (stapsgewijs) aan de slag met je voedingspatroon. Je leert de slechte voeding en momenten herkennen en gaat deze naar gezondere voorkeuren aanpassen. Gaandeweg wordt je nieuwe voedingspatroon dus gezonder, zonder dat je hier veel voor hoeft te laten.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Meer weten over eten krijg je:

Veel informatie over gezonde voeding

Gebaseerd op adviezen van het Voedingscentrum en de richtlijnen Gezonde Voeding

De werking van het menselijk lichaam en de effecten van goede en slechte voeding

De belangrijkste mogelijkheden om een hoge motivatie te houden

Tips voor het meeste resultaat bij het aanpassen van je voedingspatroon

Een handig overzicht voor het opstellen van kleine en grote doelen

Alles over testen en metingen welke je zelf kunt uitvoeren

Dagboeken en andere handige tools

Een plan van aanpak voor elke doelstelling (afvallen, sportvoeding etc.)

Zij gingen je voor met dit E-book

“Voeding heeft bij mij altijd problemen opgeleverd en elke keer viel ik weer terug in mijn oude snackgedrag. Nu ik meer weet over hoe dingen werken bij mijn eten en drinken, ben ik niet zo snel meer te overtuigen. Ik heb kleine stapjes genomen en merk dat dat veel beter werk.”

Seban CelikLuik

“Interessant e-book over voeding en het veranderen van wat je normaal eet. Het is fijn dat je eerst de basis theorie krijgt en daarna met kleine stapjes je eetgedrag gaat veranderen."

Peter StratenburgGroningen

Goede voeding doet wonderen voor je gezondheid

Inhoud van het e-book

Wat is jouw beginsituatie?

Beginsituatie

Een goed begin is het halve werk! We gaan eerst kijken naar je huidige beginsituatie via tests, een dagboek etc.

Voedingsdoelen

Voedingsdoelen

Zonder doelen, weinig resultaat. Hier leer je hoe je effectief je doelen gaat opstellen en deze ook gaat behalen.

Leer alles over voeding

Alles over voeding

Wat is goed voeding en wat is nu juist slecht? Leer hier alle trucjes en doorzie de valse claims over voeding.

Aan de slag met je voeding

De uitvoering

Hoe pas je nu jouw voedingspatroon aan en hoe blijft dit vol te houden voor je? Wij geven je de tools om dit zelf te doen.

Aan de slag met doelstelling afvallen

Per doelstelling

Of je nu wilt afvallen, jezelf energieker voelen of voeding wilt combineren met jouw sport, in deze module krijg je per doelstelling een plan van aanpak.

Veel gestelde vragen

Met voeding kun je wonderen doen voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Maar doen moet je wel weten hoe je dat aanpakt. Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen aan de slag al is het wel verstandig om 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Nooit meer lekker eten? Dat zullen we je niet aan doen, want het moet ook leuk blijven! We werken dan ook niet met vaste boodschappenlijstjes, maar kijken eerst naar je huidige voedingspatroon. En daar passen we sowieso al winstpakkers op toe. Want door iets kleins aan te passen naar een iets gezondere variant, kun je al een groot verschil krijgen. Uiteindelijk heb je zelf de keuze wat je wilt veranderen.

 

We willen natuurlijk dat je echt met dit e-book uit de voeten kunt. Een belangrijk onderdeel gaat wel over het aanpassen van het voedingspatroon. Dus je blijft altijd zelf de controle houden.

Lukt het echt niet met de tools uit dit e-book. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en we retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Voor de tiende keer wil ik afvallen, alleen lukt het nooit. Dit keer geprobeerd met alleen voeding en dat is prettiger dan alles tegelijk. Ik ben al wat afgevallen met dit e-book, maar ben ook pas net begonnen. Het nodigt zeker uit om verder te lezen! 

Chamelle Corbijn
Gestart in Augustus 2020