Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
89.95
Begin

Cursus Leer gemakkelijke Nieuwe Zwemslagen

Nieuwe zwemslagen aanleren?

Leer op een gemakkelijke manier bekende en onbekende zwemslagen.

Leer nieuwe zwemslagen aan

Verbeter de bekende zwemslagen

Maak kennis met onbekende zwemslagen

Ga aan de slag met keerpunten

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

Pak snel die korting
Van € 89,95 voor €49,50

Gemakkelijk zwemslagen aanleren

Lukt het jou om een steeds een stapje verder te komen?

Het is weer zover... Je staat aan de zwembadrand en bent klaar om die banen te zwemmen. Vol goede moed begin je, maar zoals bij elke zwemsessie levert ook deze training niet op wat je graag wilt. En dat is beter worden in het zwemmen!

Zwemmen is heerlijk, dat kun je elke willekeurige zwemmer vragen. Maar tegelijkertijd is zwemmen ook heel saai! Je zwemt tientallen baantjes en doet dat vaak met bekende slagen als de school- en rugslag. Heel veel uitdaging zit daar dus niet in...

Menig persoon wil wel beter kunnen zwemmen en is misschien zelfs een beetje jaloers op al die gevorderde zwemmers. Al die moeilijke slagen onder de knie krijgen, dat wil jij vast ook! Maar hoe kom je tot dat punt? Hoe begin je? En moet ik hiervoor zwemles nemen of kan dat prima zelf?

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de zwemprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij steeds een stapje verder komen en jezelf blijven verbeteren met het zwemmen? Dan kun je met dit programma uitstekend uit de voeten.

 

Hoe zwemvaardig ben jij? Kom je steeds iets verder?

Een veelvoorkomend probleem bij zwemmen is twijfel. Want veel mensen willen wel beter kunnen zwemmen, maar weten niet waarmee ze moeten beginnen. Misschien heb je al eens een keer de borstcrawl geprobeerd en moest je na enkele meters al opgeven. Je bent niet de enige!

Met zwemmen kun je oneindig veel vorderingen maken. Maar waarop lukt dat de meeste zwemmers dan niet? Het antwoord daarop is simpel: "de meeste mensen doen maar wat!"

Uit onderzoek is dan ook gebleken dat wanneer je slim en systematisch te werk gaat, je veel sneller resultaat boekt dan zomaar een paar baantjes zwemmen. En dat die resultaten ook nog eens veel beter zijn.

Dus wat als je de middelen krijgt om elke gewenste zwemslag te verbeteren? Dat je het geheim leert om het meeste uit je zwemtrainingen te halen? Dat je een toolbox krijgt die je eindeloos kunt gebruiken

 

"Goals should never be easy"
Michael Phelps

Welke zwemslagen ga jij vandaag uitproberen?

Zin om weer te zwemmen? Zo ja, welk zwemslag ga je dan verbeteren? Of ga je misschien een nieuwe slag uitproberen? Wat het ook is... Ook vandaag zul je jezelf weer gaan ontwikkelen!

Zij gingen je voor met het aanleren en verbeteren van de zwemslagen

“Beter kunnen zwemmen wilde ik wel. Maar zwemles nemen leek me niets. Toen ik dit programma tegenkwam, was ik erg nieuwsgierig. Nu zwem ik ook de Borstcrawl en Rugcrawl en start binnenkort met de Vlinderslag en Polocrawl".

Sidhard BinnensdijkDen Haag

“Heel handig vind ik naast de informatie ook de verschillende foto’s en filmpjes. je krijgt meerdere oefeningen per zwemslag en gaat deze met de zwemschema’s oefenen".

 

Lieke van LeersWaalwijk

"Goede schema’s met lekker veel informatie/. Er is een logische opbouw, waardoor je de slagen beter leert zwemmen".

Carolijn de Vries-SmitAssen

Oefening baart kunst

Iedereen heeft wel een keer het idee gehad om beter te worden in zwemmen. Om als een gevorderde zwemmer door het water te glijden en al die trage zwemmers in te halen. Maar vaak komt dan ook de twijfel: Gaat dit mij wel lukken? En hoe krijg ik dat in hemelsnaam voor elkaar?

Het aanleren van nieuwe slagen is niet gemakkelijk, zeker als je niet precies weet wat je moet doen. Maar als je dit wel wilt, maar denkt dat het je nooit gaat lukken, dan heb je het mis! 

We weten dan ook hoe het is als je minder bereikt dan je daadwerkelijk wilt. Je zwemt er hard voor, maar het komt niet bij je terug.  Je zult op een andere manier moeten trainen en daar hebben wij het perfecte programma voor. 

 

"Dus als je op een gemakkelijke manier nieuwe zwemslagen gaat aanleren en van ons de juiste handleiding krijgt, hoe graag wil jij dan hiervoor gaan?"

Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagen

Cursus Leer gemakkelijke Nieuwe Zwemslagen

Zwemmen als een zwemkampioen doe je met dit speciale programma. Ideaal om steeds een stapje verder te komen! 

 

En het mooie is.... Met ons programma  Leer Gemakkelijke Nieuwe Zwemslagen kun je direct beginnen.

Met het programma 'Leer Gemakkelijke Nieuwe Zwemslagen' krijg je:

Uitgebreide informatie over de zwemslagen

Vanuit verschillende praktijksituaties (zwembad, aan huis, op vakantie etc.)

18 Leerzame en uitdagende zwemschema's

Tips om bekende slagen als school- en rugslag te verbeteren

Een handige methodiek om de borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag aan te leren

Leer ook onbekende slagen zoals de polocrawl, zeemansslag en samengestelde rugslag

Zwemslagen aanleren op je eigen niveau en tempo

Oefen keerpunten als een echte wedstrijdzwemmer

Het e-book 'Sportief & Vitaal' (t.w.v. 9,95) helemaal gratis!

Mooi meegenomen: Je krijgt een betere conditie, meer energie, een sterker lichaam en vele andere voordelen...

Zwemschema bekijken

Wat leer je tijdens deze cursus?

Om je te helpen bij het aanleren van de zwemslagen, is dit online programma ideaal. Je gaat op een gemakkelijke manier aan de slag en kiest de zwemslag die je als eerste wil aanleren.

Met tal van informatie, tips, video’s en zwemschema’s ga je stapsgewijs en overzichtelijk aan de slag. En gaandeweg krijg je de zwemslagen dan ook steeds beter onder de knie.

Het mooie is dat je zelf kiest welke zwemslagen je als eerste gaat aanleren en welke later aan bod komen. Natuurlijk zullen we je adviseren een bepaalde volgorde aan te houden, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je dit programma gebruikt.

En zoek je naar een nog gemakkelijkere manier, gebruik dan onze opbouwende zwemschema’s. Dan hoef je alleen de zwemtrainingen nog af te werken. Ideaal dus en lekker gemakkelijk!

Niet goed? Geld terug!

Beter leren zwemmen, dat kan met het online programma 'Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagen'. Welk type zwemmer je ook bent, ook jij gaat met dit programma jezelf steeds verder ontwikkelen.

En mocht je toch niet met dit programma uit de voeten kunnen, dan krijg je binnen 14 dagen je investering terug. Hiervoor hoef je alleen een mailtje te sturen.

Bij dit online programma ga je met de volgende modules aan de slag

Module 1

Handig om te weten

Als je weet hoe iets werkt, kun je veel gerichter en efficiënter sporten. Tijdens deze module leer je alles over weerstand en stroming gebruiken, werken met materialen en het effectief aanleren van (zwem) bewegingen.

Module 2

School- en rugslag

Om nieuwe zwemslagen aan te leren, dien je in ieder geval de basis van het zwemmen te beheersen. In deze module leer je de fasen van de school- en rugslag, zodat je deze slagen volledig kunt verfijnen en perfectioneren.

Module 3

Borstcrawl

Op hoge snelheid crawlend jezelf door het water voortbewegen; dat kan door de borstcrawl aan te leren en steeds verder te verfijnen. Oefen met materialen, leer over de anatomie van de borstcrawl en zwem deze slag als nooit tevoren.

Module 4

Rugcrawl

Heerlijk voor de spieren en een lekkere slag om te zwemmen; dat is de rugcrawl. In deze module ga je elk stukje van de rugcrawl ontleden en jezelf volledig eigen maken. Ideaal om de andere zwemslagen mee af te wisselen. 

Module 5

Samengestelde rugslag

Weinig mensen kennen deze heerlijk zwemslag. En dat is zonde! De samengestelde rugslag is natuurlijk afgeleid van de enkelvoudige variant. Met deze slag glij je door het water en gebruikt spieren waarvan je überhaupt niet wist dat je had.

 

Module 6

Vlinderslag

Kan je de vlinderslag zwemmen, dan kun je jezelf tot een kleine groep (ver) gevorderde zwemmers rekenen. Leer alles over de anatomie, een effectieve beenslag en zwem uiteindelijk de volledige slag. Menig zwemmer zal jaloers op je zijn!

Module 7

Onbekende zwemslagen

Ken jij ook de onbekende zwemslagen? In deze module ga je aan de slag met de Polocrawl, de Zeemansslag en het wrikken. Zwemslagen die eigenlijk niemand kent, maar jij straks aan je repetoir kunt toevoegen.

Module 8

Keerpunten

Ken je inmiddels alle zwemslagen uit de vorige modules, dan is het tijd om de verschillende keerpunten aan te leren. Zo gebruik je weer andere spieren, gaat je zwemsnelheid omhoog en blijf je jezelf ontwikkelen in het zwemmen.

Module 9

Zwemschema's

Zwemmen volgens een schema, zorgt ervoor dat je veel effectiever en gevarieerder zwemt. In deze module krijg je veel verschillende schema's waarmee je de zwemslagen (opbouwend) kunt oefenen. Daarnaast leer je zelf zwemschema's maken en kunt deze verlichten of verzwaren.

Veel gestelde vragen

Ga jij dus ook je zwemslagen verbeteren met dit speciale programma? Uiteraard op een simpele maar praktische manier. 

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen over het programma 'Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagen'.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je de inlogcode op je email en kunt dan direct met Power Swimming beginnen. Heel gemakkelijk dus.

De cursus Power Swimming is zo ingedeeld dat je elke module op elk gewenst moment kunt raadplegen. Er is dus geen vaste volgorde, al is het wel verstandig om module 1 'Handig om te weten' als eerste door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

In de cursus Power Swimming gaat een deel over het zwemmen met materialen. Daarnaast kun je tijdens het volgen van de cursus ook bij onze partners zwem- & aquamaterialen bestellen.

Power Swimming is zelfs mogelijk in een kleiner zwembad als je de beschikking hebt over een weerstandsband of zwemparachute,

Het maakt niet uit welk zwemniveau je hebt, als je maar de schoolslag en enkelvoudige rugslag kunt zwemmen. Deze hoef je niet geweldig uit te voeren, want elke zwemslag leer je in duidelijke stappen aan. Alleen als je heel bang bent, is dit zwemprogramma niet geschikt.

Coaching zit niet bij dit programma inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Dit programma is ontwikkeld vanuit meer dan 20 jaar ervaring in verschillende zwembaden. Hierdoor hebben we onze methode gericht op het zwemmen in verschillende situaties, zoals diep en ondiep water.

In welk zwembad je dus ook zwemt, je kunt met dit programma gewoon je zwemslagen gaan aanleren en verbeteren.

Ja, dat kan. We besteden veel aandacht aan onze website en hebben deze Responsive gemaakt. Dit betekent dat dit speciale programma te bekijken is op je computer, laptop, tablet en telefoon. Ongeacht welk merk apparaat je hebt.

Iedereen die zwemmen heeft geleerd, kan dit ook weer verleren. Als je een tijd niet hebt gezwommen, kom je niet meer vooruit in het water. Gelukkig kun je jouw zwemvaardigheid snel weer opbouwen en zeker met dit programma leer je hoe je dat doet. Misschien moet je de schema’s iets meer naar jou niveau aanpassen, maar in dit programma leer je alles op je eigen niveau.

Het aanleren en verbeteren van de zwemslagen kent meerdere details, waardoor dit programma moeilijker te gebruiken is voor kinderen. Maar je kunt natuurlijk wel samen met je kind gaan oefenen (bijvoorbeeld op vakantie) en samen steeds beter worden in de zwemslagen.En natuurlijk leert je kind ook weer van de afbeeldingen en filmpjes.
Het programma is dus geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.

Met een zwembad in de tuin kan ik altijd in de zomer zwemmen. Maar nergens kon ik informatie vinden om zonder al teveel moeite beter te leren zwemmen. Dit zwemproduct is voor mij echt ideaal, want ik kan nu op mijn eigen tempo en wanneer ik wil gaan oefenen. Heel praktisch dus met een eigen zwembad of op vakantie.

Nick Rutten
Gestart in april 2019

Training Inhoud

Uitklappen